Medisch hoekje

Pijn tijdens zitten

Vele uren aan tafel zitten tafelen, op de bank voor de buis hangen en (hier in Spanje dan) op een terrasje een kop koffie drinken. Zoals u waarschijnlijk hebt opgemerkt zijn dit allen zittende ‘activiteiten’.

Lees verder...

Pijn tussen de schouderbladen

Veel mensen komen in onze kliniek in verband met pijn tussen de schouderbladen. Dit varieert van een lokaal pijnpuntje tot pijn in het gehele thoracale gebied met uitstraling naar armen en het hoofd.

Lees verder...

Schouderklachten

In de praktijk merk ik dat er veel mensen onnodig met schouderklachten blijven rondlopen. Vaak is er een diagnose aan gegeven zoals ‘Frozen Shoulder’, ‘verkalking’ of een ‘Bursitis’ en mensen denken vaak dat er niets meer aan te doen is.

Lees verder...

Lumbago en spit

Lumbago en spit zijn de twee meest voorkomende ‘diagnoses’ voor rugklachten die wij in de praktijk horen. Het is echter zo, dat lumbago en spit niets anders betekent dan ‘pijn in de rug’!

Lees verder...

Rugpijn

De meest voorkomende klacht die wij in onze kliniek zien is rugpijn. Deze pijn straalt dan vaak uit in de bil, bovenbeen en soms zelfs helemaal tot in de voet.

Lees verder...

Pijn in de bil

Een veel voorkomende klacht die vaak wordt gezien in de praktijk is een pijn die in de bilregio zit. Deze pijn straalt dan vaak uit net boven de bil, heup en de lies.

Lees verder...

Slijmbeursontsteking

Een veel voorkomende “klacht” waarmee mensen denken rond te lopen is de slijmbeurs ontsteking. Het is echter zo, dat de slijmbeursontsteking zelf niet het probleem vormt, maar de oorzaak daarvan!

Lees verder...
Loading

Meest recente berichten

Evenementenkalender

 1. Bergstappers Plus

  zondag 22 april
 2. NVOC clubreis naar Salamanca, Zamora en Madrid

  maandag 23 april | 08:00 - zaterdag 28 april | 17:00
 3. KKK

  zondag 29 april | 10:30 - 17:00
 4. NVOC Golfreis naar La Manga

  dinsdag 1 mei - vrijdag 4 mei
 5. proefles Yoga

  woensdag 9 mei | 11:00 - 12:00

Advertenties

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Pin It on Pinterest