Nieuw samenwerkingsverband tussen HCB en revalidatiecentrum Medifit

Medifit en HCB hebben afgelopen week een contract getekend waarin is afgesproken dat het revalidatieteam van Medifit zowel in het ziekenhuis HCB Benidorm als in het ziekenhuis HCB Denia de revalidatie gaat aanbieden aan de Nederlandse-, Duitse- en privé patiënten.

De behandelingen zullen hoofdzakelijk fysiotherapie en ergotherapie zijn. Medifit gaat deze behandelingen ook aanbieden in de poliklinieken van de HCB-ziekenhuisgroep. D.w.z. dat als u bijvoorbeeld; fysiotherapie, ergotherapie, manuele therapie of een diëtist nodig heeft u bij Medifit terecht kunt in de poliklinieken in Benidorm, Moraira en Denia.

Medifit is een multidisciplinair revalidatiecentrum met een revalidatieteam van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, manueeltherapeuten, osteopaten, diëtisten, psychologen, etc. onder leiding van revalidatiearts Dr. F. Cholbi. Wij bieden deze afzonderlijke behandelingen aan, maar ook multidisciplinaire revalidatieprogramma’s met opname voor bijvoorbeeld; patiënten met neurologische-, orthopedische-, long- en hartproblemen. Deze individueel gerichte programma´s bestaan uit 3 tot 4 uur op elkaar afgestemde therapie per dag.

Al bestaande samenwerkingen tussen HCB en Medifit

De hoofdvestiging van Medifit bevindt zich in hetzelfde gebouw als de polikliniek HCB Moraira (Clinica Asistel), waar Medifit sinds 1998 werkzaam is.

In Benitachell heeft Medifit 18 appartementen ter beschikking in een zorghotel waar patiënten verblijven in combinatie met de revalidatie. In dit zorghotel worden alle services die u nodig heeft aangeboden zoals; volpension (eten), schoonmaak en eventuele verpleging. Sinds meer dan 10 jaar verblijven hier onder andere veel patiënten die in het HCB zijn geopereerd voor een heup- of knieprothese.

Medifit verzorgt de geriatrische revalidatie (fysiotherapie, ergotherapie, etc.) voor de 130 bejaarden in het verpleeghuis in Teulada. Dit gebeurt in samenwerking met ziekenhuisgroep HCB. Dr. Carla Gomez (arts HCB) is in dit verpleeghuis werkzaam als hoofd van de medische afdeling. Medifit heeft in dit verpleeghuis een aparte afdeling voor de opname en behandeling van revalidanten die 24 uur zorg nodig hebben in combinatie met revalidatie.

Het revalidatieteam staat onder de medische leiding en eindverantwoordelijkheid van de revalidatiearts Dr. F. Cholbi.


Meer weten? Dan kunt u mailen naar info@medifitreha.com. Voor een afspraak kunt u bellen naar onze receptie 966 495 448.