Een mooie nieuwe ontwikkeling voor MedifitReha.

Wij zijn een intensieve samenwerking aangegaan met de ‘TopzorgGroep’; een netwerk van multidisciplinair werkende praktijken in Nederland.

De TopzorgGroep werkt nauw samen met Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland voor wat betreft producten als Medisch Specialistische Revalidatiegeneeskunde o.l.v. de revalidatiearts, Hartrevalidatie o.l.v. de cardioloog en Longrevalidatie o.l.v. de longarts.

Verder zijn ze actief op gebied van lifestyle, UWV/WMO re-integratie, letselschade en arbeidsrevalidatie trajecten.

De TopzorgGroep levert multidisciplinaire paramedische zorg zoals (alle gespecialiseerde) fysiotherapie, manuele therapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychologie in een toenemend aantal locaties in Nederland.

De Topzorggroep beschikt over een grote backoffice en is geauditeerd en aangesloten bij het kwaliteitscertificaat ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’. Daarnaast zijn ze voor al hun producten Multi-site gecertificeerd door middel van het HKZ kwaliteitscertificaat, net zoals Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland.
Zie ook: www.topzorggroep.nl en www.srnrevalidatie.nl

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van zowel MedifitReha als de TopzorgGroep. Hiermee verstevigen wij samen de kwaliteit, de (kosten-) effectiviteit en duurzaamheid van onze zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënten in Nederland.

Wij zien uit naar de samenwerking!

Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of opmerkingen over de samenwerking.

Meer weten?
Dan kunt u mailen naar
info@medifitreha.com. Voor een afspraak kunt u bellen naar onze receptie 966 495 448.