Bij Clinica la Alegria kunt u tegenwoordig kiezen uit twee vrouwelijke huisartsen en één mannelijke, zodat er altijd wel een arts is die bij u past! Graag stellen we een nieuwe huisarts aan u voor: dokter Esther Broekhuizen.

Met veel plezier werk ik sinds de zomer als huisarts in La Alegría. In Nederland heb ik precies tien jaar mijn eigen praktijk gehad in een dorpje vlakbij Amsterdam. Daarnaast heb ik op verschillende leuke plekken ervaring opgedaan, zoals Texel, het strand van Zandvoort en voorafgaand aan mijn opleiding tot huisarts als keuringsarts bij Defensie in Amsterdam.

Als huisarts vind ik het belangrijk om goed te luisteren en de ‘hele’ mens te zien in plaats van alleen de klacht waarmee iemand komt. Mijn werkwijze kenmerkt zich door, indien mogelijk, samen beslissingen te nemen over de behandeling. Ik heb er geen moeite mee van protocollen en standaarden af te wijken als dat nodig is. Één van de mooiste dingen van ons vak vind ik de band die je met mensen opbouwt, waarbij openheid en vertrouwen van essentieel belang zijn.

Tot slot vind ik het heel fijn samen te werken met onze twee collega-huisartsen Gawein en Anne-Marie, en natuurlijk met het hele team van Clinica La Alegría! Hopelijk kunnen wij u samen goed helpen en voelt u zich altijd welkom!