Liefde voor? De liefde van de man gaat door de maag, zeggen ze, maar dat geldt evengoed voor de vrouwen hoor. Dat was woensdag 11 oktober jl. dan ook goed te merken.

Wij, de leden van de tennisclub zal ik maar zeggen, zijn natuurlijk in eerste instantie een sportieve club, maar tevens een hechte club. Tweemaal per week wordt er van 30 minuten tot 2 uur getennist, volgens eigen kunnen en willen, maar: we houden ook van gezellig samen uit eten en och (als het moet), ook wel van een glaasje erbij. Dit gebeurde dan ook op onze halfjaarlijkse picknick-dag.

Como siempre, stralend weer en een buffettafel die uitpuilt van de heerlijkheden die de dames én heren hebben weten te bereiden. Sommige handen snoepen al van gerechtjes die er staan, terwijl hun eigen schotel de tafel nog niet heeft geraakt, omdat het er allemaal zo uitnodigend uitziet.

Met of zonder tafelkleed, eigen bord en bestek, glazen in alle kleuren en vormen, worden de tafels gezellig aangekleed. Al snel knallen de kurken en wie nog even geen zin heeft in Cava of wijn, doet zich tegoed aan de héérlijke Bowl die Carla met liters heeft gemaakt. Zoals het eten op je bord wisselt, wissel je ook van tafel en plaats. In één woord: gezelligheid ten top!

Met gitaarbegeleiding van Theo, wordt er ook nog gezongen (al of niet aan te horen !!.. grapje), maar één ding is zeker, op het einde zie je alleen maar lachende, voldane gezichten dag zeggen, want uiteindelijk zijn we 2 dagen later alweer samen, maar nu om te tennissen!

Robert Lem