Beste en lieve clubleden van de NVOC,

Via deze weg wil ik jullie bedanken. Voor de warme ontvangst en de gezellige tijd die ik heb genoten de afgelopen drie maanden. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan “was het maar 2 december”, dan ben ik weer terug in het mooie en warme Spanje. En dit zeg ik ook namens mijn lieve vrouw Irma, die mij dit heeft gegund en blij is dat het zo goed gaat. Dank allemaal.

Nu ik weer in Nederland ben wil dit niet zeggen dat ik jullie geen ondersteuning kan bieden. Wanneer er internet is, kan ik vanuit Nederland de pc of laptop gewoon overnemen met het programma Teamviewer. Dus neem dan rustig contact op. Ook wil ik jullie vragen of er behoefte zou zijn aan kleine trainingen, voor zowel de computers met Windows of met Apple computers (lees laptop). Dit geldt ook voor mobiele telefoons of tablets die op Google (Android) of IOS (Apple) draaien. Dan wil ik jullie daar graag bij helpen, dit tegen een kleine vergoeding van 5,00 euro per persoon en dan 2 uur, in het clubhuis als dit mogelijk is. Ook in kleine groepjes, hierdoor heb ik dan alle tijd voor een ieder. En misschien kunnen anderen elkaar dan ook helpen met probleempjes. Hebben jullie hier behoeft aan mail dan naar hermanshulp@icloud.com.

Dank voor alles en hoop jullie weer te zien in december.

Groet,

Herman en Irma