Het was een mooie dag, de weergoden waren ons heel goed gezind en ook onze goede zin zat erin. In het clubgebouw kregen we uitleg over de route. Met de auto’s reden we achter elkaar aan naar Alcalali en daar begon de wandeling. De sinaasappelen en mandarijnen straalden ons toe tijdens de hele route. De route was 5,7 km over geasfalteerde wegen. In totaal zijn we maar 4 auto’s tegen gekomen, dus eigenlijk hadden we de hele vallei voor ons alleen. Ons gezelschap bestond uit 30 personen (het maximale aantal dus) en 3 hondjes die zich super goed gedroegen.

Onderweg kregen we een gedetailleerde uitleg over de diverse soorten sinaasappels, de Johannesbroodboom en de werking van de waterbronnen waarvan er tientallen in het gebied te vinden zijn. Onderweg een stop met traktatie op stroopwafels.

Aan het einde van de wandeltocht stapten we de auto in om een paar km verderop te rijden naar restaurant La Solana. Voor 15 euro kregen we een 4 gangen menu incl. bebidas (was heerlijk).

We hadden echt een fijne dag en onze dank gaat vooral uit naar de organisatoren van het KKK team Irene, Reinier, Marijke en Dick.

Succes met de volgende tocht, wij zijn er zeker weer bij.

Huub en Jacqueline Kluijtmans