Bij het opstaan had ik al in de gaten dat het een hele mooie dag zou worden… Beter dan vorig jaar, want toen sneeuwde het boven in de bergen. Dus vol goede moed naar ons clubgebouw waar we de route en vragenlijst in ontvangst konden nemen. We waren al snel aan de beurt om te vertrekken en we zaten al meteen verkeerd in Benitachell. Langs de Bowls een verkeerd weggetje ingeslagen.

Via les Fonts, rond de kleinste rotonde van Spanje in Pedrequer kwamen we dan de bloesem tegen. Wat een prachtige tocht! Volop zon en prachtige bloesem. En wat een leuke vragen, want naast genieten van de mooie omgeving is het gepuzzel ook altijd een gezellige bezigheid, vooral als de meningen uiteenlopen! En dan denk je omdat je al jaren in Spanje woont dat je alle weggetjes wel kent, nou niet dus! Verrassend was het smalle straatje door Castel de Castells, veel langs gereden maar nooit er doorheen…

En dan de route na Tolos! Wat hebben we genoten, wat een mooie route…

Uiteindelijk kwamen we aan in Pego waar we een kleine stadswandeling rond de kerk moesten maken en waar we de met kinderhoofdjes uitgevoerde regenpijpen hebben geteld. Nog nooit gezien en ook de kerk, de stadsmuur en stadspoort gaven een beeld van deze mooie oude stad.

De rit zat er op en dus op naar hole 19 waar een lekkere lunch op ons wachtte. Tijdens de lunch werd de winnaar van de rit bekend gemaakt en Jan en Ad mochten de beker in ontvangst nemen. Te zien aan hun reactie waren ze erg blij dat ze gewonnen hadden en dus volgend jaar voor ons weer een mooie route kunnen uitschrijven.

Leuke locatie, heerlijk gegeten, prachtige dag gehad!

Marie Jose en je team bedankt voor de organisatie en je enthousiasme!

Peter en Dick