NVOC CLUBREIS 2020

van maandag 20 april t/m zaterdag 25 april

 

6 daagse busreis naar ZARAGOZA, SANTO DOMINGO DE LA CALZADA, BILBAO, LOGROÑO en een verborgen pareltje

 

REISBESCHRIJVING

 

1ste dag: Moraira – ZARAGOZA

Vanaf Moraira rijden wij over de autovias naar ZARAGOZA. Onderweg maken we koffiestops en een lunchstop. Rond de  middag hopen we in het centrum van de stad te arriveren bij  het

4* hotel Rey Alfonso Zaragoza waar we een nacht logeren.

Zaragoza is de vierde grootste stad van Spanje, met een imposante katedraal, mooi gelegen aan de Ebro. Omstreeks de vijftiende eeuw behoorde dit gebied tot de kern van het Spaanse koninkrijk.  Veel monumenten herinneren aan diverse overheersers door de eeuwen heen, en ook is er fraaie architectuur en ander cultureel erfgoed te zien.

2de dag: ZARAGOZA – SANTO DOMINGO DE LA CALZADA

´s Ochtends blijven we nog in Zaragoza. Na de lunch rijden we dan door naar het voor onze uitstapjes centraal gelegen pelgrimsstadje Santo Domingo de la Calzada waar we drie nachten in de Parador Nacional verblijven.

3de dag: Excursie naar de wijnhoofdstad LOGROÑO, waar de dorstigen onder ons een bodega kunnen bezoeken. De “Calle Laurel” in het centrum is bekend om zijn vele tapa-bars en restaurantjes.

4de dag: Bezoek aan BILBAO , de hoofdstad van Baskenland.

In Bilbao, gelegen aan de rivier de Nervión, mag u het  beroemde Guggenheim Museum niet missen. Dit bijzondere gebouw is een ontwerp van architect Frank Gehry.  Ook  de oude stad, ook wel ”Las Siete Calles” genoemd, is zeker de moeite waard.

5de dag: MONASTERIO DE PIEDRA   

Na het ontbijt vertrekken we richting het Monasterio de Piedro in Nuévalos. Dit Monasterio bevindt zich in een prachtig natuurgebied dat u niet mag missen. U zult tijdens uw bezoek aan dit park fotorolletjes te kort komen….  Rond half vijf  kan men de valkeniers met de roofvogels zien, die uit gespecialiseerde broedcentra komen. Ze leveren een belangrijke bijdrage aan het behoud van het milieu.

6de dag: MONASTERIO DE PIEDRA   – MORAIRA

Na het ontbijt rijden we weer terug naar Moraira. Onderweg maken we koffiestops en een lunchstop.


In samenwerking met FD Travelgroup, die de organisatie van deze reis in handen heeft, kunnen wij u deze 6-daagse busreis aanbieden voor € 535,- p/persoon op basis van logies en ontbijt, of € 685,- p/persoon op basis van half pension. Toeslag 1-pers. Kamer € 275,-.  Introducés + € 25,-.

In de Parador zijn er twee “Superior Plus” kamers beschikbaar, met een toeslag voor de 2-pers. kamer van € 150.- voor de drie nachten.

We reizen met een bus van Ultramar (TUIgroep) en logeren weer in 4* sterren hotels, waarvan drie nachten in een Parador Nacional.  Tevens is er tijdens de gehele reis ervaren Nederlandse reisleiding  van De Jong Intra vakanties aanwezig.

Deze reis vindt plaats indien er voor 30 november minimaal 25 inschrijvingen zijn.


Betalingsvoorwaarden: € 100,- aanbetaling bij reservering bij onze gastvrouwen of d.m.v. e-mail naar nvoc.clubreis@gmail.com U ontvangt dan per omgaande een mail met de bankgegevens voor de overboeking. De restbetaling dient voor 20 maart 2020 voldaan te zijn.

 

Eventuele wijzigingen voorbehouden indien noodzakelijk.

 

Monique Croughs