Er is een vereniging, te weten de NVOC in Moraira, waar heel veel activiteiten worden georganiseerd. Er zijn daar ook mensen die het leuk vinden om voor anderen te koken. Ik heb dat wat minder en reken me zelf dan ook tot de consumenten. De groep noemt zich de “Keukenbrigade” maar dat is toch echt veel te bescheiden. Een betere naam zou zijn de “NVOC Koksgroep”. De kwaliteit en originaliteit van (alweer zo’n te grote bescheidenheid) de “clubmaaltijd” was werkelijk uitstekend. Een betere naam voor clubmaaltijd zou zijn “groepsdiner met vrienden”. Zo heb ik het ook ervaren.

U voelt het al, de kwaliteit was fenomenaal met eerst een gebonden kippensoep, zo een waarbij je lepel moeite heeft om omhoog te komen vanwege de vele kipstukjes. Heel lekker. Daarna een uitgeholde halve courgette met een overheerlijke mix van gehakt, spekjes en spinazie met kaas. Het kon niet op en was zo lekker dat iedereen de best grote courgette volledig opat. Toppie!!! En dan tenslotte nog een Griekse(?) yoghurt met aardbeien. Geweldig!!

Nou denkt u misschien hij overdrijft, maar eigenlijk doet bovenstaande beschrijving nog geen recht aan het gebodene. Kortom, was u er niet bij… u heeft echt wat gemist.

Chapeau voor deze enthousiaste club mensen, te weten: Anneke, Aurelia, Babs en Netty en op de achtergrond in de keuken en bediening: Henk, Myriam en Rob.

Dit is echt een gouden team, EEN HELE DIKKE PLUIM!
Wij komen graag weer.

Met vriendelijke groet,

Hans Modder

 


Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo