Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zondag 14 oktober en vindt de Gran Apertura van ons mooie clubhuis “El Corregidor” plaats.

Om deze feestelijke opening luister bij te zetten, organiseren wij een Fancy Fair. Daarbij hebben wij uw hulp nodig.

Wij vragen u om mooie, leuke spulletjes in te brengen (let wel: geen rommel). Leuke dingen om cadeau te geven met Kerst of zomaar aan iemand als bedankje. Denk bijv. aan: een 6-tal mooie glazen, een fles lekkere olijfolie, set golfballen, leuke amuseschaaltjes etc.

In ons clubhuis staat een witte big bag in de hal, waarin u uw spullen iedere donderdagmiddag van 18.00 – 20.00 uur kwijt kunt.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om grote spullen in te brengen. Dit kunt u doen door ons een duidelijke foto met afmetingen te sturen van hetgeen u ter beschikking wilt stellen. Deze prikken wij dan op een “fotowand”. Dus GEEN spullen naar het clubhuis brengen! Voor vragen belt u Cora Dekkers: +34676266275 (ook whatsapp). Zij zal het e.e.a. coördineren.

Tevens gaan wij mooie trendy handgemaakte sieraden verkopen. Dit zijn natuurlijk prachtige cadeautjes voor uzelf, of om weg te geven. Mocht een sieraad voor uw neus worden verkocht, geen nood, wij zullen ervoor zorgen dat een soortgelijk exemplaar wordt nageleverd.

De opbrengst komt ten goede aan de clubkas. Grote wens is de aanschaf van een windscherm op de kopse kant van het terras.

Attentie: denkt u er alstublieft aan om contant geld mee te nemen! U kunt bij ons NIET pinnen.

Eind september sturen wij u nog even een herinnering.

Nog een paar mooie weken en tot zondag de 14e oktober.

Wij rekenen op uw komst!

Hanneke Mulder-Kaptein