NVOC Zangkoor "Alegria"

Heerlijk vertoeven aan de Costa Blanca, genietend van het mooie leven zorgt voor een glimlach om onze mond. Als je nou je mond iets verder opentrekt en je laat je lucht spelen met de stembanden dan ontstaat er zowaar een klank. Bij de een wat aangenamer als bij de ander maar toch…het geeft je een heerlijk gevoel. Men noemt dat zingen! En dat is nou precies wat ons Zangkoor Alegría doet.  Iedere week  komen de koorleden bij elkaar om het bestaande repertoire te zingen en nieuwe stukken in te studeren.

Ons zangkoor zingt een breed repertoire in verschillende talen. Alegria wordt professioneel gedirigeerd door Guy Verhelst, begenadigd componist, pianist en dirigent. Wij verzorgen optredens in het theater, verzorgingstehuizen en uiteraard in onze eigen clubhuis El Corregidor.

Wil je ook zingen in een gezellige ontspannen sfeer? Kom gerust eens naar ons luisteren of zing gewoon een keer met ons mee! Wij oefenen iedere maandagochtend in ons clubhuis. Inloop is vanaf 10.30 en om 10.45 beginnen we echt met zingen tot 13.15. Uiteraard hebben we tussentijds een pauze om gezellig bij te kletsen. Je betaalt € 6,00 per keer maar als je partner ook wil meezingen betalen jullie € 10,00.

Heeft u nog vragen dan kan dat altijd bij de stuurgroep van het koor.

Zangkoor

NVOC Moraira España

Stuurgroep 

Elly Smit, +31620313447

Marijke Veldhoen, +31 630704874

Michel Rosenberg, +34696033243

Contactpersoon email:  Elly Smit zangkooralegria@gmail.com

Elly Smit