NVOC
Koken met een glimlach

Gouwe ouwe in een nieuw jasje gestoken! De kookmiddag bestaat al even maar er is nu het één en ander veranderd. Het zijn geen kooklessen maar: er word in groepjes van 2 personen een gerecht/gang bereid en waar nodig, is er ondersteuning.

Er wordt gekookt aan de hand van een thema. Het menu wordt ruim van te voren bekend gemaakt en ieder maakt zijn keuze wat hij/zij leuk vindt om te maken. Dit doe je dus samen met nog 1 persoon die dit gerecht ook heeft gekozen. Het leuke is dat je wordt uitgedaagd om eens iets anders te maken dan het vertrouwde recept wat je altijd maakt. Een stapje uit je comfortzone, spannend! Suggesties voor leuke thema’s en eigen inbreng van recepten zijn uiteraard welkom.

De recepten worden uitgewerkt voor 16 personen, we koken met 8 personen en later schuiven de gasten, die men zelf uitnodigt, aan. Als er door iedereen een keuze is gemaakt krijg je de recepten per mail toegestuurd, samen ga je aan de slag om de ingrediënten te kopen. De bonnetjes dienen bewaard te worden en zo verrekenen we de kosten gezamenlijk.

Er wordt ongeveer 1x per 6 weken gekookt op een woensdagmiddag. Aanvang 14.00 en om 17.00 zijn de gasten die mee eten welkom.
Kortom: een gezellige kookmiddag waar je kennis maakt met leuke kookfanaten, lekkere recepten en waar heerlijk wordt gegeten!

Nieuwsgierig geworden? Voor info en of aanmelden neem gerust contact op met:

Anneke Stik:
email annekestik@outlook.com
of telefonisch 0031646877806