Zelf beleggen of Laten beleggen?

Sparen levert helaas momenteel nagenoeg niets meer op! U bent vandaag de dag genoodzaakt een alternatief te vinden om uw vermogen te laten groeien. Op de beurs vindt u de mogelijkheid om het heft in eigen handen te nemen door te gaan beleggen. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vermogen te laten beheren.

Alex Spanje en De Lage Landen nodigen uit voor een informatiemiddag over beleggen en om daarna meteen ter plekke achter het scherm te gaan zitten. De presentatie begint om 15.30u en duurt tot 17u. U bent vanaf 15:00 uur welkom voor een kopje koffie en na afloop is het tijd voor de weekelijkse borrel.

Als belegger bent u op zoek naar meer rendement. Maar wat zorgt er nou voor dat u dat ook lukt? Daar is meer voor nodig dan simpelweg aandelen kopen en verkopen. Een goede afweging van kansen en risico´s bepalen uw succes.

Alex helpt u om een slimme beleggingsvisie te ontwikkelen die is afgestemd op uw eigen mogelijkheden en doelstellingen. Kaspar Huijsman, directeur van Alex Spanje, geeft u een heldere uitleg over de beurs en uw kansen als belegger. U krijgt praktische tips en ondersteuning die nodig is om zelf zo goed en efficiënt mogelijk te beleggen.

Meteen aan de slag!

Na de uitleg krijgt u de gelegenheid om met uw laptop of ipad meteen aan de slag te gaan. U gaat zelf achter het scherm/de knoppen zitten waardoor u echt zelf leert wat er allemaal mogelijk is met het zelf beleggen programma van Alex.

U dient van te voren thuis een (gratis) Alex rekening te openen (anders houdt dat te lang op) en de laptop mee te nemen. Voor het openen van de gratis rekening kunt u formulieren per email toegestuurd krijgen, stuur daarvoor een mail naar info@alexspanje.com. Meer informatie hierover vindt u hier https://www.alexspanje.com/zelf_beleggen

Aanmelden

U kunt zich voor deze speciale bijeenkomst aanmelden door contact met ons op te nemen: +34 952 924 011 of via info@alexspanje.com.

Over Alex

Alex is marktleider op het gebied van zelf beleggen. Met ons kantoor in Spanje, speciaal voor de Nederlandstalige beleggers begeleiden wij jaarlijks duizenden klanten om meer uit hun vermogen te halen.