Leden van onze Nederlandse-Vlaamse Ontspanningsclub,

We zijn de afgelopen tijd weer allemaal in een onzekere situatie terecht gekomen. De tijdelijke sluiting van ons clubgebouw komt voort uit de ons opgelegde eis van de regering, de Salud en onze bezorgdheid voor u, onze leden. Toch nog geheel onverwachts, als u het ons vraagt, wij leken hier erg veilig in Comunidad Valenciana en de Provincie Alicante, maar helaas.

Zoals u allen weet was het voor ons als bestuur erg moeilijk en pijnlijk om de beslissing te nemen alle activiteiten te stoppen en niet te weten hoe lang e.e.a zou gaan duren, nu zeker tot 15 januari maar die periode kan dan nog verlengt worden.

Met eigen ogen is goed te zien dat de terrassen en restaurants in Moraira en Teulada vol zitten met mensen en het is dan ook niet verwonderlijk dat je al wat meer gevallen hoort over covid-besmettingen en dat willen we hoe dan ook voorkomen voor onze leden.

Toch nog even een tip

hebt u onlangs feestjes of feestmaaltijden meegemaakt, informeer dan misschien eens discreet of daar gevallen van Covid zijn vastgesteld. Een verwittigd mens is er 2 waard. Zo worden we allemaal weer eens met de neus op de feiten gedrukt dat we niet alles onder controle kunnen hebben. Hoe graag we dat ook zouden willen. Wel zien we overal mensen er het beste van maken.

Beste leden, hou u aan de één-week thuis blijven na terugkeer uit uw land en gebruik de mondkapjes alsmede het ontsmetten van de handen.

1 Januari 2021

Natuurlijk blijft het erg jammer dat er door zo veel medeleden al actie was ondernomen om ons gebouw te voorzien van kerstversieringen, alsmede voor de kerstduik, de Cava met oliebollen en niet te vergeten de erwtensoep… Jammer, maar er komt zeker nog wel een herkansing binnenkort.

Ik wil bij deze al onze vrijwilligers, (jullie dus) bedanken en onze waardering uitspreken voor jullie inbreng en inzet gedurende het afgelopen jaar 2020. Jullie zijn niet alleen de hoeksteen van onze vereniging, maar vormen met jullie kennis, ervaring en betrokkenheid ook de ruggengraat van de NVOC. Weet dat wij er voor u zijn… Om te zorgen voor wat u het meest kostbaar is ¨de gemoedsrust van u en uw familie¨. Weet dan ook dat u met iedere twijfel, iedere vraag bij ons terecht kunt. Wij zijn hier om u te helpen.

Ik wil u graag namens het bestuur een fijn en zonnig 2021 wensen en hopelijk tot snel weer in ons prachtige Nederlandse-Vlaamse Clubgebouw El Corregidor.

En als je soms denkt dat je eigenlijk niet zo blij bent met je leven, herinner je je er dan aan dat er wel degelijk iemand is die blij is dat je er wel bent.

Uw Voorzitter, Robert lem