Weer een goede opkomst voor maandelijkse KKK, zo’n 40 clubleden verzamelden zich tegen half elf in ons clubgebouw. Vrolijke stemming, er stond ons iets te gebeuren.

Na de eerste K (koffie) die direct al vergezeld ging door de tweede K (keuvelen) gingen we welgemoed op weg naar de derde K (kuieren).

Een rit naar het prachtige dorpje Jesus Pobre (waar tussen twee haakjes iedere eerste zondag van de maand een fijne antiekmarkt wordt gehouden), waarvandaan het kuieren kon beginnen.

Goed wandelweer, niet te heet, niet te koud, en een prachtige omgeving langs de indrukwekkende Olifant door uitgestrekte wijnvelden. Veel bloeiende planten en eigenlijk toch nog vroeg in het seizoen. Een tussenstop onder een schitterende eeuwenoude olijfboom en daarna welgemoed op weg om de inwendige mens te versterken.

Onder de rook van Jesus Pobre wachtte ons echter nog een verrassing. Chris en Adriaan, waarmee wij vier jaar geleden tijdens de wandeling hun eenjarige verbintenis mochten vieren hadden weer voor iedereen een lekker glas champagne klaar om te toasten op hun vijfjarige. Of is het al zes jaar?

Een lekkere lunch in Jesus Pobre, tijdens welke ondergetekende weer kennis mocht maken met een aantal nieuwe clubleden.

Chris en Adriaan, weer bedankt!

 

Pieter