Zoooo, eindelijk was het er weer: de BBQ! En wát voor één. Na vele voorafgaande besprekingen van Piet, Geert, Liesbeth en Frank hebben we het resultaat ervan mogen proeven.

Na 2 jaar redelijke stilte, werd er beslist dat er op de club weer eens een gezellig samenzijn mocht komen en dat een BBQ daarvoor een mooie oplossing zou zijn en het aantal deelnemers bewijst dat dit een zeer goed idee was. Gezellig op het terras in de buitenlucht zitten keuvelen achter een glas fris, bier of wijn, de geuren opsnuiven van de op handen zijnde smulpartij. Wát wil een mens nog meer?

Piet en Babs, Liesbeth, Geert en Frank met zijn dochter stonden met schep en lepel bewapend te wachten achter de dampende bakplaten om eenieder te voorzien van de resultaten van hun inspanningen. Eerst het voorafje, bestaande uit gebakken garnalen en zalm en naar voorkeur warme en/of koude groenten.

Een 2de gang leverde een bord gevuld met heerlijke, perfect gebakken rundstukjes met o.a. Stroganoffsaus, andere koude sausjes en de keuze uit een heel buffet aan koude groenteschotels… teveel om op te noemen. De 3de gang voorzag nog lekkere kippensateetjes met de onlosmakelijke satésaus natuurlijk.

Als klap op de vuurpijl volgde er nog een dessert, een ware patissier waardig, wat Geert dan ook ís! Een bordje waarop vers gemaakte, met slagroom gevulde soesjes lagen te schitteren in een chocoladesaus, afgewerkt met een stukje perzik en een toefje slagroom! Een lust voor het oog én de maag.

Al bij al een zéér geslaagde BBQ. Iedere deelnemer was vol lof. Met dank aan de initiatiefnemers en uitkijkend naar de volgende BBQ… voor mij mag het!

Myriam