Met veel plezier hebben wij positief gereageerd op het verzoek van Els en Paul van Halteren om deel te nemen aan de bridgereis naar CABRA in Andalusië van 24 t/m 27 april.

Na een fijne en rustige autorit van 530 km en 6 rij – uren, werden wij prettig ontvangen in een prima hotel. Om 16.00 uur maakten wij kennis met de overige deelnemers en konden wij een forse map met veel info en documentatie in ontvangst nemen over interessante bezienswaardigheden van de grotere en kleinere plaatsen in de omgeving. En natuurlijk werden wij geïnformeerd over de gang van zaken met betrekking tot het bridgen, de vrije tijd, de maaltijden, enz.

Elke middag werden we om 17.00 aan de bridgetafel verwacht, waarna tegen 21.00 het tijd zou worden voor het keuzediner.

Voor het winnende koppel was elke dag een leuke prijs beschikbaar. En de winnaar van de eerste dag werd gevraagd om een stukje voor de Nieuwsbrief van de NVOC te schrijven. Vandaar!

Tot half elf ’s morgens stond er een welgevuld ontbijtbuffet klaar. Daarna was er volop gelegenheid kennis te maken met de omgeving in het zo mooie Andalusië. Opvallend zijn de prachtige wegen en… bijna geen verkeer! Mooie heuvels, en overal olijfbomen tot boven aan de bergen. Ook opvallend hoe met behulp van de Europese Unie dit gebied op de kaart is gezet.

We hebben veel gezellige plaatsen bezocht, musea, heel speciale hunebedden, teveel om op te noemen en alles met redelijke prijzen. De informatie die Paul had verzameld kwam goed van pas.

Al met al een fijne week met leuke mensen en een goed lopende organisatie, waar wij allemaal met veel genoegen aan terugdenken. We hopen dat we volgend jaar wéér mee mogen

Resy en Jan Annink