De bridgereis van dit jaar in oktober vond plaats in de stad Murcia. Ons hotel was zeer goed gelegen tegen het oude centrum aan. Hotel ‘Siete Coronas’ is een zeer mooi en modern hotel, voorzien van alle gemakken met oa zelfs een goed uitgeruste fitnessruimte. Deze mooie fitnessruimte is dan ook door een aantal van ons met name op de eerste regenachtige dag goed bezocht. Murcia zélf is een interessante stad die veel te bieden heeft op cultureel vlak. De meesten van ons hebben het oude centrum dan ook meermaals bezocht.

Bij aankomst in het hotel rond 16u stond alles gereed om direct aan onze bridgewedstrijd te kunnen beginnen waarvoor dank aan Frans en Cees. Een aantal van ons hebben na een behaald eerste resultaat een mooie fles wijn in ontvangst mogen nemen, dit blijft natuurlijk altijd een zeer leuke attentie. Dag 1 waren Ellen en Wil de winnaars, dag 2 én 3 waren de winnaars Lida en Cees. De laatste dag waren dat Jean en Hein. Niet verbazend natuurlijk waren de bridge cracks Cees en Lida ook de overall winnaars van de week.

Op de laatste avond heeft Rina ons een heerlijk glaasje cava aangeboden ter ere van haar verjaardag en namens ons allen hebben wij haar verrast met een mooie bloeiende plant. Als verrassing en afsluiter van deze reis had Frans voor alle deelnemers een mooi aandenken georganiseerd in de vorm van een mok voorzien van afbeeldingen van Murcia.

Namens ons allen willen wij Frans, Gonny, Cees en Lida hartelijk bedanken voor de organisatie van deze mooie en wederom gezellige bridgereis!