Op zondagochtend 18 februari 2018 gingen Ria, Murena, Michel, Martin en Sarin vol goede moed en enthousiasme richting de Club voor de Bloesemtocht! Het organisatie team gaf nog de laatste instructies en daarna konden de equipes om de 2 minuten vertrekken en vertrokken wij als 11e equipe.

Vanaf de club werden wij richting de Karting geleid en kwamen wij langs een weg waar wij nog nooit waren geweest en dit is heel leuk om, als je hier al 10 jaar permanent woont, dan op plekken te komen die nog onbekend zijn. Vervolgens een mooie route naar de Jalón vallei waar de bloesem prachtig in bloei stond. Helaas was het weer niet wat wij gewend zijn maar daar doe je niets aan en was het in de auto wel een zonnige sfeer met een super fanatieke Murena die als leerkracht op een Middelbare school werkt en die ijverig de vragen aan het beantwoorden was!

Tijdens de koffiestop inclusief een lekkere zoete versnapering, werd het onderdeel “kofferbak” gedaan, waarna wij het laatste stuk van de tocht uitgereden hebben.

Om 17.00 uur werden wij op de Club verwacht en hebben wij genoten van een heerlijk Hollands Stampottenbuffet bereid door een aantal vrijwilligers van onze Club, waarbij hier nogmaals onze complimenten!!

Het organisatie team nam de puzzelrit met de deelnemers door en kregen wij ter plekke de antwoorden wat natuurlijk altijd leuk is om te horen wat wel of niet goed is/was gedaan! Tja en toen kregen wij dus de melding dat equipe 11 had gewonnen en wij de wisselbeker in ontvangst mochten nemen én of wij de Bloesemtocht 2019 willen organiseren!!

Wij zullen ons best doen om er volgend jaar weer een mooie Bloesemtocht van te gaan maken en willen het organisatieteam van dit jaar nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie tocht die zij hebben uitgezet maar helaas door het sombere weer en met name de mist niet helemaal tot zijn recht is gekomen!!

Murena & Michel Kok, Martin & Sarin Greve