De Algemene Ledenvergadering van donderdag 4 november jl. was constructief. We keken terug op een moeilijk jaar en namen afscheid van twee zeer gewaardeerde bestuursleden, Coral Dekkers-Hulshoff Pol en Peter van Bloppoel. Het verslag en de toespraken kunt u vinden op de Ledenpagina onder de blauwe knop ALV notulen 4-11-2021.

Maar we konden ook een positief nieuw bestuurslid verwelkomen, Max van Putten. De woorden waarmee hij zich aanmeldde staan ook in de notulen.

We eindigden de vergadering met een goed gevoel, maar vonden het toch jammer dat er nog een vacature in het bestuur overbleef. En voor de besluitvorming is een oneven aantal bestuursleden gewenst….

Na afloop kwamen we aan de praat met Marion Hoed die twee jaar geleden haar rol als voorzitter had neergelegd vanwege verhuizing en drukte. We kennen haar betrokkenheid bij de club en vroegen haar terug te komen in het bestuur. Ze had het gemist, was positief over de vraag en zei dat ze er de volgende dag op terug zou komen, na overleg thuis. En wat een verrassing, ze zei de volgende dag “ja” zodat we nu een volledige bestuursbezetting hebben. Bij de volgende ALV zal ze formeel worden benoemd als bestuurslid. Zie onderaan de notulen wat hierover in statuten en huishoudelijk reglement staat. Deze documenten staan op de website onder “NVOC De Lage Landen” onder de blauwe knoppen.

Op donderdag 18 november is de eerste bestuursvergadering in de nieuwe samenstelling. We waarderen het vertrouwen dat u ons geeft en gaan er een mooie en actieve tijd van maken.

Het bestuur