Beste clubleden,

Mochten jullie je afvragen of het allemaal in orde gaat komen met de verhuizing dan kan ik u dit zeggen: het komt helemaal goed! Binnen enkele uurtjes was afgelopen vrijdag alles ingepakt in Arnesol en de verhuisdozen staan nu geduldig op Nico Oud en zijn mannen te wachten. Dinsdag 20 maart gaat het gebeuren!

Ondertussen wordt er al een tijdje met man en macht gewerkt aan ons nieuwe paleis. Het is iedere dag een gezellige troep. Er wordt geboord, genaaid, geschilderd, getimmerd, getuinierd en natuurlijk koffiegedronken. Zelfs voor macrobiotischeonbespotengroentensoep wordt gezorgd. Dat geeft de werkende mens kracht!

Met uw binnengebrachte spullen wordt zeer creatief omgegaan. Een matras wordt een tafel en bloemetjes hangen in een grasveld aan de muur. Niks is wat het lijkt maar zo langzamerhand komt er wel vorm in. Ook aan de akoestiek wordt gedacht. Hopelijk kunnen we elkaar straks beter verstaan op de clubmiddag dan in ons oude (ohh trouwe, snik) Arnesol.

Natuurlijk zal op de eerste clubmiddag op 5 april in El Corregidor nog niet alles af zijn, maar dat maakt niet uit, we gaan gewoon gezellig door met alles mooi te maken. Wij hebben de smaak te pakken, hopelijk geldt dat voor u straks ook!

Namens het bestuur,

Marion Hoed
Voorzitter