Het leed is geleden, het spel voorbij…
voor ons toch…
het werk is (spijtig genoeg) gedaan!

We hebben onze toneelprestaties tentoon gesteld. Na een hectische aanloop, heel wat gerommel, maar veel plezier, zijn we voorlopig tot het einde gekomen. We hopen dat jullie evenveel genoten hebben als wij. De zaal was het hele weekend volledig uitverkocht!! Voor diegenen die nog wilden komen, een spijtige zaak. Maar niet getreurd… het kan alleen maar verwachtingen scheppen voor het volgende seizoen!

Wij hebben moeten afscheid nemen van onze regisseurs Hugo en Greet, waarvoor dank voor vorige inspanningen hunnerzijds en zéker dit jaar, en zijn dan ijverig op zoek gegaan naar een nieuwe regisseur. Die hebben we (dankzij Solveig) gevonden en onze verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. De eerste contacten waren positief en in mei beginnen we met de gebruikelijke workshops….

Ben je geroepen om deel te nemen, voel je het podiumbloed door je aderen stromen? Aarzel dan niet om daaraan deel te nemen, om te testen of je het leuk vindt en daarna deel uit te maken van onze toneelgroep. Vind je het niets? Ook niet getreurd, dan heb je het toch geprobeerd en kun je je toch inleven in de inspanning die het vraagt! Wees jezelf, maar spéél een ander, leef je in… leuk toch!

Een beetje mannenbloed zouden we ook wel appreciëren, neen… niét aan de 332 deze keer!

Probeer het! Doé het! Het is hartstikke leuk!

Myriam