Gistermiddag in het clubhuis, na een uiterst plezierig verlopen Algemene Ledenvergadering, zaten we met een aantal mensen aan de grote stamtafel. De tafel die vroeger van ons clublid Ad de Jongh was. We hadden het er weer over dat El Corregidor mooi en leuk en gezellig en zo is, maar er zijn nog wat puntjes die zorg nodig hebben. Zo kwamen we er ook op dat de zaal vrij donker oogt door alle donkere tafels. Nou, daar wist onze Adri Petri wel wat op….! En, hé toevallig, ze had een koffertje bij zich met knipsels uit tijdschriften, behangplaksel en plastic handschoentjes. Ons bestuurslid Cora, jong als ze is, werd meteen aangestoken door het enthousiaste verhaal over het ‘pimpen’ van de tafel naar een modern, eigentijds meubelstuk.

En gaan we dat nu dan doen? Tijdens de borrelmiddag? Ja, nu! Hmmm oké dan. Ohoh, zoals verwacht, dat gaf tumult. Het ziet er natuurlijk ook niet uit als op het gladgepolijste houtoppervlak ineens lukraak stroken papier worden geplakt. Veel uitleggen dus wat de bedoeling is. Joke K. vond het in ieder geval erg leuk en hielp spontaan mee. Piet en Peter keken weemoedig toe…

Beste mensen, schrik niet als u de tafel nu ziet. Oordeelt u alstublieft pas als u het eindresultaat aanschouwt. Heb vertrouwen, die kleine grote vrouw van dat prachtige interieurbedrijf in Naaldwijk weet echt wat ze doet. En Ad de Jongh dan? Hij is in zijn nopjes: de tafel wordt door hem gesigneerd!

Fijn pinksterweekend!

Marion Hoed