Beste leden van onze NVOC,

Een vervelende toestand heeft ons bereikt en dus moeten we er nu het beste van maken.

De tennis kon niet meer doorgaan, alsmede De OPEN dag, daar was zoveel energie ingestoken door diverse leden, Bergstappers-Plus afgezegd, het toneel nog een paar uur te gaan en de kaartjes vrijwel allemaal verkocht, Piet en Peter en ook Rob wilden al beginnen de bar er uit te breken voor de nieuwe opbouw. .. zelfs een uitvoering van ons koor Alegriá ging niet door en ook de leden van onze eigen band JustUs zaten bij hun instrumenten neer.

Ook de mensen van de redactie en evenementen stonden in starthouding voor het nieuwe boekje en de site, maar helaas, op dit moment is ons aller gezondheid toch even wat belangrijker. De vrijwilligers hebben eens vakantie en Arlette heeft eindelijk eens rust na zoveel jaren in de running met haar cijfertjes.

Maar het belangrijkste is toch wel dat we elkaar hebben en houden, en straks toch die leuke momenten herinnerd worden van muurtjes geschilderd, de administratie eens verzorgd of leren kaarten, en vergeet ook Netflix niet, etc.

Maar bovenal: Er is nooit een dag zo donker of hij wordt wel weer licht, dus allen kop op en tot heel spoedig maar weer met al onze activiteiten, van onze eigen Nederlands Vlaamse Ontspanningsclub, De Lage Landen.

Uw voorzitter Robert