“Corona” haalde ook voor ons een flinke streep door de rekening. Hierdoor zijn een aantal bandleden vroegtijdig naar Nederland vertrokken. Het lijkt ons een goed idee om iedereen even bij te praten.

De maand februari was een turbulente periode waarin zowel een nieuwe leadzanger als een toetsenist in de band moesten worden geïntegreerd. Naar aanleiding van de advertenties voor een nieuwe leadzanger meldde zich tevens een toetsenist met de vraag of er binnen de band ook ruimte was voor een toetsenist. Op 7 en 8 februari hield de band audities voor de kandidaten die zich hadden aangemeld. Hans Eric Lagerweij werd onze nieuwe leadzanger en Fer Frerichs werd aan de band toegevoegd als toetsenist.

Aangezien we een optreden hadden staan bij SAXO op 26 februari moest er stevig worden geoefend om Hans Eric en Fer in te werken. Dit is prima gelukt en het optreden bij SAXO was een succes. Een impressie van dit optreden is op You Tube te beluisteren onder: Just Us SAXO 26022020.

Kort na dit optreden ging in Spanje de hele boel “op slot” . Drie optredens bij SAXO, het optreden bij de NVOC golf, de NVOC koningsdag en het tentjesfeest in Moraira werden afgelast. Hierdoor hadden we wel een heel kort seizoen.

We hebben de extra lange pauze, tot oktober 2020, aangegrepen om het repertoire drastisch te vernieuwen. In totaal hebben we 18 nieuwe nummers aan het repertoire toegevoegd waardoor het totale aantal nummers waaruit we kunnen putten behoorlijk is uitgebreid.

We hopen in oktober weer van start te kunnen gaan en onze enthousiaste fans te kunnen ontmoeten. In de tussentijd: “stay safe”.

Theo Tappen