GOLFREIS 24 T/M 28 APRIL 2017
HOTEL AR GOLF ALMERIMAR

Beste Golfers,

De NVOC Golf commissie nodigt u van harte uit ,alweer voor het 6e jaar, voor onze jaarlijkse golfreis van maandag 24 april t/m vrijdag 28 april 2017 naar 5* Golfresort Almerimar, Costa de Almeria. Het is ons wederom gelukt de combinatie te realiseren van mooie banen, 5* hotel accommodatie en een scherpe prijs. We zijn er ons van bewust dat deze data samenvallen met die van de bridgereis, maar daar is dit jaar helaas niet aan te ontkomen. Reden is o.a. een professioneel golftoernooi en daaraan gekoppeld extra onderhoud van de banen. Daardoor is het niet mogelijk om in de 1e week van mei te spelen.

De eerste dag is een reisdag. Almerimar ligt op ongeveer 420 km van Moraira dus rijden en op dezelfde dag spelen lijkt ons niet gewenst. De eerste avond hebben we een diner waarbij we uitgebreid in gaan op het programma voor de daarop volgende dagen. Wij spelen 3 dagen golf, dag 1 en 2 op Almerimar (bij het hotel) en dag 3 gaan we met de bus naar La Envia Golf (25 k m vanaf hotel).

Wij zijn er in geslaagd u het volgende pakket aan te bieden voor slechts € 435 p.p op basis van een tweepersoons kamer, € 585 p.p op basis van eenpersoons kamer, en voor de niet golfer € 345 op basis van een tweepersoons kamer:

  • 4 x logies op basis van halfpension (ontbijt, lunchpakket en diner inclusief wijn en water, waarvan 2 x in buffetvorm)
  • 3 greenfees (2 voor Almerimar en 1 voor La Envia)
  • busvervoer van hotel naar La Envia dag 3 (buggy verplicht)
  • buggies zijn niet inbegrepen (kosten € 28 per buggy)

Met sportieve groet,
NVOC Golf commissie


PS: Graag opgeven of er belangstelling is om met de bus naar Almerimar te gaan.

Aanmelding uiterlijk 31 december 2016 middels inschrijving op de NVOC Golf website (beginpagina tab “golf” naar submenu “inschrijven wedstrijden” en dan “inschrijving golfreis 2017”. Eventuele vragen kunt u per email naar nvoc.golfr@gmail.com sturen.

Voorschot €200 of volledig bedrag uiterlijk 31 december 2016 overmaken op Bankrekening: IBAN: ES05 0081 0674 6300 0138 6544 BIC: BSABESBB
Wij adviseren u een reis- annuleringsverzekering af te sluiten! (Er is geen restitutie mogelijk door de NVOC Golf)

Links naar hotel en banen: