6 daagse busreis naar JEREZ DE LA FRONTERA en MÁLAGA met verblijf in 4* sterren hotels.

R E I S B E S C H R IJ V I N G

1ste dag: Moraira – JEREZ DE LA FRONTERA

Vanaf Moraira rijden wij over de autovías naar Jerez de la Frontera. Onderweg maken we koffiestops en een lunchstop. Rond 17.00 uur hopen we in het centrum van Jerez de la Frontera te arriveren bij het 4* sterren hotel “SOHO Boutique Jerez & Spa” waar we de komende drie nachten logeren.

2de dag: JEREZ DE LA FRONTERA

Jerez de la Frontera is gelegen in de provincie Cádiz in de regio Andalusië midden in een heuvelachtig landschap dat bekend staat als “la Campiña”. Jerez de la Frontera heeft veel te bieden, alleen al het historisch centrum vol pleintjes, fonteinen, smalle straatjes en sinaasappelbomen is een lust om doorheen te wandelen.  Ook de katedraal, het “Palacio Duque de Abrantes” of het Alcazar zijn een bezoek zeker waard.  En geniet u nog steeds van een glaasje sherry dan is een bezoek aan een van de bodega´s ook zeker de moeite waard.

3de dag: Bezoek aan CÁDIZ of u blijft in Jerez de la Frontera, de keuze is aan U!

De kustplaats Cádiz was in het verleden een belangrijke havenstad aan de Middellandse Zee: door sommigen ook wel “klein Havana” genoemd door de gelijkenis met de Cubaanse stad. Het compacte centrum van Cádiz heeft veel bezienswaardigheden zoals het bijzonder mooie plein “Plaza San Juan de Dios”.

4de dag: Vertrek vanuit Jerez de la Frontera naar MÁLAGA

Onderweg bezoeken we de mooie stad RONDA, gelegen op een plateau, dat ontstaan is door de erosie van de rivier de Guadalevín. Ronda is een  pittoreske stad, die betovert door haar unieke locatie en imposant  uitzicht vanaf de  beroemde brug “el Puente Nuevo”. Na de lunch kunnen we vanuit de bus genieten van de panoramische vergezichten richting kust en rijden we door naar Málaga, de hoofdstad van de Costa del Sol. Hier logeren we de komende 2 nachten in  het 4* sterren hotel “Salles Malaga Centro”.

5de dag: MÁLAGA

Het rijke historische centrum van Málaga heeft prachtige pareltjes uit het verleden te bieden en ook qua musea kun je hier uitstekend terecht. Denk hierbij aan het Picassomuseum, het   Centre Pompidou of het CAC-Museum voor Hedendaagse Kunst. Ook de uit de veertiende eeuw daterende centrale markt, die oorspronkelijk gebouwd werd door de Moren en dienst deed als scheepswerf, is een bezoek waard. (De arabische naamAtarazanas” verwijst naar dit maritieme verleden). Tijdens uw wandeling door het centrum zult u vaak langs het  indrukwekkende Romeinse amfitheater lopen. Vanaf de heuvel waarop de “Parador de Málaga Gibralfaro” ligt kunt u onder het genot van een kopje koffie van het prachtige uitzicht over de baai, de plaza de toros en de stad genieten.

6de dag: Málaga  – MORAIRA

Na het ontbijt rijden we weer terug naar Moraira. Onderweg maken we koffiestops en een lunchstop.

 


In samenwerking met FD Travelgroup, die de uitvoering van deze reis in handen heeft, kunnen wij u deze 6-daagse busreis aanbieden voor € 475,- p/persoon op basis van logies en ontbijt of € 585,- p/persoon op basis van half pension. (toeslag 1-pers. kamer € 200,- ) Introducés + € 25,-. Annuleringsverzekering € 15,- .

We reizen met een bus van Ultramar (TUIgroep) en logeren vijf nachten in 4* sterren hotels. Tevens is vanaf Jerez de la Frontera tot en met Málaga ervaren Nederlandse reisleiding  van De Jong Intra vakanties aanwezig.


Betalingsvoorwaarden:

€ 100,- aanbetaling bij reservering op de donderdag clubmiddag (17.30hrs-19.00hrs) bij Monique Croughs of d.m.v. een e-mail naar nvoc.clubreis@gmail.com U ontvangt dan per omgaande een mail met de bankgegevens voor de overboeking.

Wijzigingen voorbehouden.