maandag 3 april t/m zaterdag 8 april 2017


6 daagse busreis naar ANDALUCIA
met verblijf in de 4 sterrenhotels
“NH Viapol” in Sevilla en  het “NH Califa” in Córdoba


SEVILLA

Sevilla, stad van cultuur, beroemd om de Mudéjar architectuur,  stad van romantiek, van lange nachten, van de echte flamenco. Sevilla, stad van temperament, van eten, drinken en praten, van sinaasappelbomen, van mooie pleinen, van macho’s, van passie.


CÓRDOBA

Córdoba, stad met een rijke historie, in de Romeinse tijd hoofdstad van de provincie Bética. Stad van met bloemen getooide patio´s, de flamenco-dans en -zang.  De indrukwekkende “Mezquita”, de vroegere Moskee, die nu Kathedraal is.   De stad heeft een roerige geschiedenis  die vooral terug zien in de vele bezienswaardigheden en bijzondere bouwwerken.

<hr<

REISBESCHRIJVING:

1ste dag:
MORAIRA – SEVILLA

Vanaf Moraira rijden wij over de autovías naar Sevilla. Onderweg maken we koffiestops en een lunchstop.  Rond 17.00uur arriveren wij bij het **** hotel “NH Viapol”.


2de dag:
SEVILLA

‘s Morgens na het ontbijt staat de bus voor ons klaar voor een rondrit door Sevilla, waarbij u vele van de imposante gebouwen van deze Andalusische stad zult zien. Daarna zal de chauffeur ons bij de Plaza de España laten uitstappen om zelf het centrum van de stad te verkennen.

De rijkdom van Sevilla wordt vormgegeven door de talrijke monumenten en musea. Andalusische bouwkunst en barokschilderkunst zijn getuigen van dit grootse verleden.

De absolute hoogtepunten zijn de gotische kathedraal, de grootste ter wereld en het Alcazar, een complex van Koninklijke verblijven. Geniet van de indrukwekkende bruisende stad. Maak een mooie wandeling langs de rivier en loop een van de bruggen over naar de Triana wijk. U kunt door de smalle straatjes slenteren en eten in één van de honderden kleinschalige restaurants waar Sevilla zo bekend om staat!


3de dag:
Een bezoek aan het Natuurreservaat DOÑANA

of u blijft SEVILLA verder verkennen. Aan u de keuze!

DOÑANA is een van de belangrijkste biosfeerreservaten van Europa Het landschap omvat grote contrasten: van moerassen met ontelbaar veel waterlopen tot groene struikgewassen, pijnpoombossen en brede, onbegroeide witte zandduinen. Dit natuurpark is het leefgebied van met uitsterven bedreigde diersoorten en een stopplaats voor vele migrerende vogels.


4de dag:
Vertrek vanuit SEVILLA naar CÓRDOBA

Na het ontbijt vertrekken wij richting Córdoba. Een prachtige route waar we zeker van zullen genieten. Onderweg stoppen we in een van de plaatsjes. Na de lunch rijden we door naar Córdoba waar we rond 17.00 uur bij ons **** hotel “NH CALIFA” zullen arriveren.


5de dag:
CÓRDOBA

 

De absolute topper van Córdoba is de Mezquita, een immense moskee met als middelpunt een kathedraal. Zowel van binnen als van buiten is de moskee-kathedraal een bijzondere bezienswaardigheid. U kunt er voor kiezen om de toren van de mezquita te beklimmen vanwaar u een prachtig uitzicht over de stad hebt. Ook staat deze stad bekend om het “Alcázar de los Reyes Cristianos”. Het is heerlijk wandelen door de kleurrijke tuinen van dit paleis.

´s Avonds bestaat de mogelijkheid een Flamencoshow te bezoeken.


6de dag:
CÓRDOBA – MORAIRA

Na het ontbijt rijden we weer terug naar Moraira. Onderweg maken we koffiestops en een lunchstop.


De kosten

In samenwerking met FD Travelgroup, die de organisatie van deze reis in handen heeft, kunnen wij u deze 6-daagse busreis aanbieden voor € 495,- p/persoon op basis van logies en ontbijt of € 595,- p/persoon op basis van half pension.

(Toeslag 1-pers. kamer € 200,-)

We reizen met een bus van Ultramar (TUIgroep) en logeren vijf nachten in 4* sterren NH hotels. Tevens is er tijdens de gehele reis ervaren Nederlandse reisleiding  van De Jong Intra vakanties aanwezig.

Betalingsvoorwaarden:

€ 100,– aanbetaling bij reservering bij onze gastvrouwen of d.m.v. e-mail naar nvoc.clubreis@gmail.com. U ontvangt dan per omgaande een mail met de bankgegevens voor de overboeking. De restbetaling dient vóór 3 maart voldaan te zijn.