Maandag 18 april t/m zaterdag 23 april 2016

6 daagse busreis naar EXTREMADURA met verblijf in Trujillo in het NH Palacio de Santa Marta****, gevestigd in een karakteristiek 16e eeuws gebouw waar verleden en moderniteit harmonieus samen smelten.

 

Reisbeschrijving

1e dag MORAIRA – TRUJILLO

Vanaf Moraira rijden wij over de autovías naar Trujillo. Onderweg maken we koffiestops en een lunchstop.  Rond 17.00uur arriveren wij in het centrum van Trujillo bij het 4* sterren NH hotel “Palacio de Santa Marta”.

2e dag TRUJILLO of bezoek aan het bedevaartsoord GUADALUPE

De keuze is aan u! U kunt die dag in Trujillo blijven om deze stad te verkennen of na het ontbijt met de bus meegaan naar Guadalupe om daar het “Real Monasterio de Nuestra Señora de Guadalupe” te bezoeken.

3e dag Bezoek aan MERIDA of u blijft in TRUJILLO, de keuze is aan U!

Mérida was ooit de hoofdstad van de Romeinse provincie Lusitanië en speelde later een belangrijke rol tijdens de uitbreiding van het christendom. Mérida is een van de belangrijkste en grootste archeologische plaatsen in Spanje met zijn Romeins theater, het amfitheater, Romeins circus, Romeinse brug over de Guadiana, het Aquaduct van de Wonderen (Acuaducto de los Milagros), de Tempel van Diana, De boog van Trajano. Mérida werd opgenomen op de Werelderfgoed lijst van de Unesco in 1993.

4e dag Bezoek aan Parque Nacional de Monfragüe of u blijft in TRUJILLO

Dit Nationale park is vooral bekend om de zeldzame vogels als de vale gier en zwarte ooievaars. In de lente (maart-mei) is de grootste variëteit van (roof)vogels te zien. De gele route, die van het dorpje Villarreal naar de Mirador de la Tajadilla gaat,  duurt ongeveer 3 uur en is gemakkellijk, zonder heuvels, te lopen.

5e dag Bezoek aan CACERES of u blijft in TRUJILLO

Ook deze stad werd opgenomen op de lijst van het werelderfgoed van de Unesco in 1986, de reden hiervoor was dat Cáceres een van de mooiste stedenbouwkundige plaatsen uit de Middeleeuwen en de renaissance ter wereld is. De concathedraal van Santa Maria, het Palacio de la Veletas (archeologisch museum), de paleizen van de Golfines, het Casa del Sol en de Torre de Bujaco zijn hier de mooiste monumenten.

6e dag TRUJILLO – MORAIRA

Na het ontbijt rijden we weer terug naar Moraira. Onderweg maken we koffiestops en een lunchstop.

 

 

In samenwerking met FD Travelgroup, die de organisatie van deze reis in handen heeft, kunnen wij u deze 6-daagse busreis aanbieden voor € 465,- p/persoon op basis van logies en ontbijt of € 525,- p/persoon op basis van half pension (toeslag 1-pers. Kamer € 100,- ). We reizen met een bus van Ultramar (TUIgroep) en logeren vijf nachten in het 4* sterren NH hotel “Palacio de Santa Marta”. Tevens is er tijdens de gehele reis ervaren Nederlandse reisleiding  van De Jong Intra vakanties aanwezig.

Betalingsvoorwaarden:

€ 50,- aanbetaling bij reservering bij onze gastvrouwen of d.m.v. e-mail naar nvoc.evenementen@gmail.com U ontvangt dan per omgaande een mail met de bankgegevens voor de overboeking. De restbetaling dient voor 18 maart 2016 voldaan te zijn.

Via bijgaande link al een voorproefje https://www.youtube.com/watch?v=9fRnSZ9ao5o