Na een paar weken flink doorwerken is het dan bijna zover. Vanaf donderdag 5 april zal de Nederlands-Vlaamse Ontspanningsclub De Lage Landen gevestigd zijn op de C/Bérdica 1, 03726 Benitachell, net op de grens met Moraira. De club is erg blij met dit prachtige statige pand, genaamd El Corregidor. Er is van alles aan gedaan om er een gezellig en stijlvol clubhuis van te maken. Rondom bevindt zich een groot terras met een fantastisch panoramisch uitzicht. Zowel binnen als buiten wordt het buitengewoon genieten voor de clubleden!

De NVOC is een van de grootste Nederlandstalige clubs aan de Costa Blanca en heeft bijna 500 leden. Er worden zeer veel activiteiten georganiseerd, zowel op sportief als op recreatief gebied. Toneel, zangkoor, schilderen, (berg)wandelen, bibliotheek met ruim 2500 recente boeken, golf, tennis, reizen, bridge, klaverjassen, biljarten, klassieke muziek- en filmavonden, swingende optredens huisband, bbq’s en nog veel meer. Alle informatie op www.nvoc-delagelanden.com.

Iedere donderdag van 17.00-20.00 uur is er clubmiddag! Heeft u interesse om lid te worden? De aanwezige gastdames zullen u graag informeren over wat de NVOC allemaal te bieden heeft.

Het clubgebouw is als volgt te bereiken:

Vanaf Moraira en Teulada rijdt u via de Ctra. Moraira-Benitachell richting de Mercadona. Nog voordat u bij de Mercadona bent, ziet u aan uw rechterhand Clinica Asistel en direct daarna slaat u rechtsaf de Urbanisatie Villotel in. Na de tweede verkeersdrempel direct linksaf slaan. U ziet aan het einde van de weg het clubgebouw liggen.

Vanaf Javea en Benitachell rijdt u richting de Mercadona via de Ctra. Moraira-Benitachell. Bij de rotonde voor de Mercadona rijdt u rechtdoor en u ziet al spoedig de ingang van de Urbanisatie Villotel aan uw linkerhand. Daar slaat u linksaf de Urbanisatie in. Na de tweede verkeersdrempel direct linksaf slaan. Aan het einde van de weg ziet u het clubgebouw liggen.