De feestdatum nadert, de voorbereidingen zijn al in volle gang!

Op zondag 30 oktober maken we er een groot feest van. We gaan uitbundig vieren dat onze gezellige Nederlands-Vlaamse Ontspannings Club 40 jaar bestaat! Opgericht in 1980 was de feestdatum in 2020 al gepland, maar door de coronamaatregelen moesten we het feest uitstellen. Maar nu is het dan zover! En na 42 jaar telt onze club maar liefst 500 leden!

Om 16.00 uur bent u van harte welkom in ons mooie en van binnen vernieuwde clubgebouw. Wij hebben een optreden van een verrassende zanger geregeld en natuurlijk speelt onze eigen clubband Just Us de beentjes weer van de vloer!

We hebben drankjes (twee drankjes p.p. gratis) en de lekkere borrelhapjes zijn van het huis. Het feest zal duren tot ongeveer 20.00 uur, met uitloopmogelijkheid tot 21.00 uur.

Er hebben zich reeds zo’n 170 clubleden aangemeld. Mocht u zich nog niet aangemeld hebben, wilt u dat dan zo spoedig mogelijk doen door een mail te sturen naar nvoc.evenementen@gmail.com en wilt u ook aangeven met hoeveel personen u komt?

Wij verzoeken u zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden en alleen in de directe omgeving van het clubgebouw te parkeren als u moeite heeft met lopen.

Tenslotte zouden we het heel leuk vinden als u een verhaaltje of herinnering met foto aan ons mailt, voor in de komende nieuwsbrieven en op de website. Het is voor alle clubleden leuk om terug te kijken en verbinding te voelen met elkaar, of men nu lang lid is of pas recent. We laten ons verrassen door uw inzendingen! Graag naar nvoc.publicatie@gmail.com

Tot ziens op 30 oktober, wij hebben er zin in! U toch ook?

Met hartelijke groet,
Het bestuur