Het nieuwe jaar in met een terugblik op de Groten van het Nederlands Cabaret uit vervlogen tijden.

Vanaf zondagmiddag 14 januari kunnen we gaan genieten van beelden van o.a. De Grote Drie: Toon Hermans, Wim Sonneveld en Wim Kan, maar ook van anderen zoals Jasperina de Jong, Paul van Vliet, Dorus en natuurlijk nog meer bekende gezichten.

We hebben materiaal genoeg voor 5 middagen dus we denken aan 5 zondagen afhankelijk van jullie belangstelling. Dus reserveer in ieder geval de 14e en 21e in je agenda om weer eens onbedaarlijk te kunnen lachen bij het zien van de sketches en liedjes van onze beroemdste cabaretiers van de vorige eeuw. De 14e is geheel gewijd aan Toon Hermans, de 21e is het de beurt aan Wim Sonneveld en Fons Jansen.

Vallen deze middagen in de smaak, dan zijn de 28e Wim Kan en Jasperina de Jong te zien, de 4e februari Tom Manders (Dorus), Johnny en Rijk en Adele Bloemendaal. Op de laatste middag, 11 februari sluit dan Paul van Vliet deze serie af.

Bij het zien van de beelden valt op hoeveel onderwerpen van toen nu nog actueel zijn, zoals:
– energiecrisis,
– er omheen draaiende politici,
– het koningshuis,
– kwaliteit van het onderwijs,
– de islam,
– abortus,
– het boerenleven
– en nog veel meer.

Het speelt zich af in ons clubhuis, ’s-middags van 15.00 tot 17.00 uur, met natuurlijk een pauze voor het nuttigen van een drankje en/of een hapje, met cake van het huis.

Voor slechthorenden en slechtzienden zijn de voorste rijen gereserveerd.

Je kunt je apart voor de voorstellingen van 14 en 21 januari opgeven. Desgewenst natuurlijk ook voor beide middagen tegelijk. Dat kan via de mail lenny.klijn@gmail.com. De middagen worden nl. gepresenteerd door Lenny Klijn, (o.a. voormalig comedyschrijver voor t.v. en films) en Alexander Sakkers, die mede het technische gedeelte zal verzorgen.

Wij wensen jullie een mooi 2024 en hopen velen van jullie te mogen ontmoeten.

Lenny Klijn en Alexander Sakkers