Zondag 26 november gaan wij wandelen en lunchen in JESUS POBRE. Wij verzamelen ons dan niet in het clubhuis, zoals gewoonlijk.

Gezien de wandellocatie, JESUS POBRE, verzamelen wij ons in het wegrestaurant EL PASO, dat is gelegen aan de rotonde vóór Javea. Deze rotonde wordt gesierd door een groot ijzeren kunstwerk van TONI MARI. Dus voor alle duidelijkheid, wij rijden langs de Golfbaan van Javea, dan voorbij restaurant La Masena rechtdoor tot aan de rotonde bij EL PASO.

Het verzamelen voor de KKK wandeling op Zondag 26 November bij EL PASO is om 10.30 uur. Hier  kunt U koffiedrinken, en ad € 18,00 (liefst contant) bij Adriaan voldoen voor het lunch. Vertrek vanaf daar om 11.00 uur. De lunch bij PEDRO start om ongeveer 13.30 uur.

Na de koffie rijden wij richting  GATA DE GORGOS naar JESUS POBRE , wel eerst weer om de ronde bij EL PASO heen. Bij de tweede rotonde op de weg naar GATA DE GORGOS rechtsaf slaan richting JESUS POBRE, staat duidelijk aangegeven.

Bij het binnenrijden van JESUS POBRE ziet U links op een hoek een Farmacia, daar pal voor linksaf en daarna weer linksaf.  Parkeren bij de RIU RAU (overdekte markt) en verzamelen.

De route is vlak en gemarkeerd door borden met de afbeelding van een druivenblad en duurt zo´n anderhalf uur. Wij komen na de wandeling  terug bij het startpunt zodat U nog iets uit Uw auto kunt halen of omgekeerd. Dit betekent ook dat u tijdens de wandeling kunt keren en teruggaan. Wij gaan lunchen in restaurant PEDRO, slechts enkele minuten gaans. Wij raden wandelschoenen met stevige zool aan.

HET MENU: 

 VOORGERECHT:
4 TAPAS

 HOOFDGERECHT: NAAR KEUZE:
MERLUZA en salsa verde
of
LOMO DE CERDO en salsa champiñones
 of
PAELLA VALANCIANA (dus zonder vis, wel met vlees)

  POSTRE:  NAAR KEUZE:
 FLAN casero de queso con miel
of
HELADO

 halve fles wijn per persoon en water en koffie.

DRANKJES BUITEN DIT MENU ZELF AFREKENEN!

Uw menukeuze kunt U doorgeven via: koffie.kuieren@gmail.com . Dat kan tot Donderdag 23 November om 15.00 uur

Chris en Adriaan. Tel. 616 812 818.