Beste KKK wandelaars en aspiranten,

Zondag 25 Februari is het alweer zover:

U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de lunch en de keuze van het menu opgeven. Dat kan tot uiterlijk Donderdag middag 17.00 uur, alleen maar via E-mail adres: koffie.kuieren@gmail.com of tel. Adriaan 616 812 818.

Het keuze menu bestaat uit:

Voorgerecht:
Ensalade con Higado
of
Ensalade con ALAMARES

Hoofdgerecht:
COUS COUS
of
TAJI SCHOTEL  (schapenvlees)
of
MERLUZA (vis)
of
SEPIA (inktvis)
of
CHULETA DE CORDERO

+1/2 fles wij pp + brood +water+koffie

Zondag om 10.30 uur verzamelen in ons NVOC clubgebouw, daar kunt U aan Adriaan betalen voor de lunch ad. 15 euro p/p.

Niet wandelaars kunnen rechtsteeks naar het restaurant om ongeveer 13.30 uur, en daar aan mij gepast betalen. Gereserveerde lunches moeten hoe dan ook betaald worden.

Om 11.00 uur vertrekken wij naar Jalon en verzamelen wij ons daar op het parkeerterrein in Jalon rechts van de doorgaande weg. Naar voren rijden en aansluiten achter mijn donkerblauwe Jeep Cherokee SUV (knipperlichten aan). Gezamenlijk rijden wij dan naar de plek vanwaar de wandeling begint. Dus s.v.p. niet individueel al naar een veronderstelde parkeerplek rijden!

Als de wandeling gedaan is verzamelen wij ons traditiegetrouw bij de kapel aldaar. Daar wacht ons een verrassing i.v.m. het achtjarig bestaan van de liaison Chris & Adriaan. Vervolgens rijden wij naar Parcent om te gaan lunchen bij de Cooperativa Agricola El Progresivo, Av. La Constitucion, 03792 PARCENT. (GPS gebruiken of achter mij aanrijden.)