Na een jaartje niet in VALENCIA te zijn geweest kunnen we nu gelukkig weer deze sfeervolle traditie oppakken. Op vrijdagochtend 10 december staat de bus weer voor ons klaar. Zoals we inmiddels gewend zijn kan de chauffeur ons laten uitstappen in het centrum van de stad.

Voor de liefhebbers van een bezoek aan IKEA zal om 16.00uur de bus voor u klaar staan op de uitstapplaats in het centrum. Om 19.30uur dient u bij IKEA weer op de afgesproken plaats te zijn, zodat de bus, na uw instap, meteen kan doorrijden naar Moraira.

 

Vertrek Moraira: Instappen om 9.15uur op de Avenida de Madrid bij de bushalte tegenover Espai la Senieta. Vertrek bus uiterlijk om 9.30uur.

Vertrek Valencia: Instappen om 19.00uur op de uitstapplaats in het centrum, waarna de bus meteen vertrekt.

Vertrek IKEA: om 19.30uur klaarstaan.

Aankomst in Moraira rond 21.00uur.

 

Sinds 2015 bieden wij deze tocht al voor dezelfde prijs aan maar de bus is iets duurder geworden zodat het vanaf nu een eurootje meer zal zijn oftewel voor leden € 13.50 en € 16.- voor introducés. Deze tocht gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 39 (max. 55).

 

U kunt zich aanmelden en betalen op de donderdag clubmiddag bij de gastvrouwen of via nvoc.dagtrip@gmail.com waarna u een bevestiging ontvangt met de bankgegevens voor de overboeking.

 

Monique Croughs