12 september 1951~ 30 augustus 2014

Na een jaar van vrees en hoop is onze liefste vriend, echtgenoot van Herman van Oevelen, rustig ingeslapen.Iedereen die Rini en Herman kent, zal geschokt en verdrietig zijn. Een zo’n uniek mens is niet meer bij ons.Wat hebben we genoten met hem en van hem, spitsvondig, ondeugend, opgewekt, lief en betrouwbaar. Een kameraad in de diepste zin van dat woord! Met Rini kreeg je geen ruzie, hij was een mensen-mens, bemiddelde en regelde graag veel en deed dat goed. Alles wat hij aanpakte deed hij met een aanstekelijk goed humeur. Wat genoot hij, samen met Herman, van Spanje, van hun mooie huis, de tuin, het golfen met de vrienden, de golf- en wijnreisjes en eten met de vriendengroep. Er was zoveel waar hij blij van werd en wij werden blij van hem.

In het afgelopen jaar hebben wij hoogte- en dieptepunten met elkaar meegemaakt en veel leden van de NVOC, familie, vrienden en bekenden leefden met hen mee en hoopten op een wonder.
Dat wonder waar we op hoopten hebben we niet gekregen, maar het wonder van de vriendschap met een uniek mens houden we bij ons. De afscheidsbijeenkomst in Westerveld liet ook zien hoe veel men van hem hield, zo’n tweehonderd mensen waren aanwezig bij het afscheid nemen van Rini, waaronder heel veel ” Spaanse” Nederlanders van de NVOC.

Lieve Rini, wel uit het oog, maar niet uit ons hart!