Mardzya was jarenlang een gewaardeerd en actief lid van onze vereniging en heeft veel betekend voor de club. Wij zullen ons haar herinneren als een persoon met een warm hart en een grote passie voor koken en gastvrijheid. Gedurende jaren hebben Piet en zij zich ingezet voor het verzorgen van maaltijden en snacks tijdens onze clubactiviteiten. Haar bijdrage was van onschatbare waarde en werd altijd zeer gewaardeerd.
Maar bovenal zullen wij Mardzya herinneren voor de memorabele momenten die we deelden. De middagen op 31 december, waarbij een aantal van ons door Piet en Mardzya werden uitgenodigd in hun tuin rond het zwembad om het jaar af te sluiten met oliebollen en cava, waren legendarisch. Het waren momenten waarop we als leden van de vereniging dichter bij elkaar kwamen en genoten van elkaars gezelschap.
Wij begrijpen dat het verlies van Mardzya een groot gemis is voor Piet en familie. Wij hopen dat zij troost kunnen vinden in de mooie herinneringen en dat deze zullen helpen om dit moeilijke moment te doorstaan.

Arlette Mol