Lieve en beste clubleden,

Gretha en ik willen een kleine herinnering schrijven over Kees Timmer, die op vrijdag 4 december om 20:30 uur is overleden. Spanje was zijn lust en zijn leven en de laatste maanden waren herinneringen aan een geweldige tijd. Daar was de club NVOC ‘De Lage Landen’ er één van. Vanaf oktober tot aan zijn sterven, hadden wij regelmatig telefonisch contact en telkens weer vroeg hij naar het wel en wee van de club. Ook vroeg hij steeds naar een aantal clubleden met wie hij leuke herinneringen deelde.
Zo ook was hij erg emotioneel over het krijgen van een prachtig boeket bloemen in de kleuren van zijn geliefde Spanje, geschonken door de leden van zijn club. Wij weten zeker dat hij het toejuicht om een ieder te bedanken voor de vriendschap die hij ondervond.

Ook zijn wij bedroefd en toch blij zo een vriend te hebben gehad. Wij hadden namelijk een spreuk en die luidde: ‘Hij is dan pas een vriend die alles van je weet en toch je vriend blijft’. Zo hopen hij en ik dat er veel clubleden zijn die dit ondervinden.

Rouwkaart Kees Timmer

Dankbetuiging

Lieve vrienden en bekenden,

In deze Nieuwsbrief zie ik een gelegenheid om iedereen die met e-mails, telefoontjes of brieven heeft gereageerd op de ziekte en het overlijden van Kees, van harte te bedanken. Hij verbleef zo graag in Moraira en vond het heerlijk om op donderdagmiddag in Arnesol met jullie te kletsen, moppen uit te wisselen en één of meer borreltjes te drinken. Het is nu stil in huis maar de mooie herinneringen, die ik na ruim 57 jaar huwelijk heb, zullen altijd blijven. Nogmaals heel veel dank voor jullie lieve belangstelling.

Tineke Timmer-Wilmink