Een fijn mens en zeer goede vriend is heengegaan.

Dick werd 14 juni 1944 in Santpoort geboren. Hij was geen “schoolkind”, hij wilde gewoon de handel in. Na zijn dienst bij de Marine als telegrafist, is hij op de leeftijd van 25 jaar begonnen bij de Radio/TV zaak van Van de Berg, de oudste zaak van Haarlem, later “Expert” waar hij van onderaf aan is begonnen. Hij heeft in 1976 die zaak gekocht en vanaf toen werd het ook het succes wat hij er van verwachtte.  Carla en Dick trouwden in 1985 en waren dit jaar 38 jaar samen.

Dick verkocht alles eind 2000 en zo heeft hij bijna 20 jaar van zijn pensioen kunnen genieten. Na meerdere vakanties zijn ze in 2004 definitief naar Moraira verhuisd. Vanaf die tijd ook lid van de NVOC. Dick was een liefhebber van sport in het algemeen. Voor de F1 bleef hij echt wel thuis, maar toch, vooral van zijn hobby: “mooie auto’s en alles wat daarmee samenhangt”, heeft hij zeer genoten. Tot in z’n laatste maanden was hij nog een actieve golfer en tennisser en heerlijk uit eten gaan hoorde daar ook bij.

Wij hebben hem in ruim zes jaar van zeer dichtbij mogen meemaken. Hij was een evenwichtig, vriendelijk mens, met een fijne uitstraling en een eigen humor. Net 3 maanden in hun nieuwe appartement is hij op 18 juli 2019 ingeslapen na gelukkig een zeer kort ziekbed. Hij genoot geweldig om onder de mensen te zijn en we verliezen met onze Dick een fijn mens.

Robert en Myriam