Na 6 jaar met enorm veel plezier het kerstdiner te hebben mogen maken hebben Anne-Lize, Petra en ik, zoals bekend, vorig jaar besloten er mee te stoppen. In het clubblad, via onze website en de NVOCmededelingen, zijn door de evenementencommissie een aantal oproepen geplaatst waarin vrijwilligers werden gevraagd om deze taak van ons over te nemen.

Helaas heeft zich hier niemand voor gemeld. Ik begrijp dit wel een beetje, het maken van een kerstdiner voor meer dan 60 personen is wel iets anders dan gezellig thuis achter de pannen.

In het kokkerellen in het groot hebben wij de afgelopen 6 jaar heel veel ervaring kunnen opdoen. We weten hoe zo’n diner gepland moet worden, wat in welke volgorde voorbereid moet worden en wat er, met de ter beschikking staande apparatuur, wel of niet gemaakt kan worden.

Ik ben ervan overtuigd dat een ieder die koken leuk vind en niet bang is voor een beetje werk het kan, zeker met hulp van ons. We willen graag meedenken aan het samenstellen van het menu, de hoeveelheden ingrediënten helpen bepalen en ook de complete planning schrijven waardoor er eigenlijk, zoals de afgelopen jaren is gebleken, niets echt mis kan gaan.

Van de afgelopen 6 kerstdiners herinner ik me de enorme dankbaarheid van de gasten, het plezier met elkaar bij het koken en de saamhorigheid, kortom een echt kerstgevoel.

Laatste oproep!

Wie wil het stokje overnemen en deze geweldige traditie voortzetten? Twijfel je, bel me maar 615424951 of mail naar jkroef@xs4all.nl

Ik hoor het graag.

Kok