De buitensporten zoals tennis, golf en jeu de boules zijn vanaf 1 juni weer begonnen. Ook de biljarters mogen weer, en als de noodtoestand eindigt gaan we maandag 22 juni meteen van start met bridge en die donderdag met de schilderclub.

We starten weer met de clubmiddagen op donderdag 25 juni vanaf 18.00 uur.

En er is een grote verrassing te bewonderen: de barverbouwing is in de afgelopen periode gedaan! Robert Lem, Piet Beemsterboer, Rien van Koulil, Henk Moes en Ewout van Leeuwen hebben de sterke schouders eronder gezet, waarvoor dank! Ook is alles weer schoongemaakt met dank aan o.a. Marcella!

We hebben looproutes aangegeven op de vloer, vanaf de ingang binnendoor naar de veranda, en de tafels op de veranda ruim opgesteld zodat de 2 meter afstand gehouden kan worden. Bij de ingang staat desinfecterende gel en u wordt verzocht uw mondkapje te dragen tot u bent gaan zitten. Degene die bardienst wil doen zal aan de tafels bestellingen opnemen en brengen om geloop naar de bar te voorkomen. Natuurlijk zal iedereen vaak de handen wassen. Als u zich gezond voelt (geen coronaklachten hebt) en zin hebt om weer samen te komen bent u van harte welkom!

De bibliotheek kan ook weer open gaan, hiervoor gelden de volgende maatregelen:
Clubleden die hun boeken willen ruilen op een bepaalde datum laten Beatrijs dat per mail weten op dit mailadres: biebnvoc@gmail.com.
Beatrijs stuurt deze leden een mailtje terug met het tijdstip waarop dat kan gebeuren. Leden mogen dan gedurende 15 minuten de bibliotheek in, met mondkapje op en ontsmette handen, om nieuwe boeken uit te zoeken. De teruggebrachte boeken worden gedurende drie weken in een krat bewaard en daarna pas opgeborgen zodat alle boeken “ontvirusd” zijn.

In het keurig opgeknapte halletje bij de deur van de bibliotheek plaatsen we een tafeltje en stoeltjes. Ook wordt daar handontsmetter en een doos papieren zakdoekjes klaargezet.

Over het kaarten en keezen wordt nog nagedacht.

Dan zijn er verder diverse activiteiten die normaal ook pas in het najaar weer starten zoals de (berg)wandelingen, tuinclub, yoga, toneel, mode op maat en de clubband.

Helaas zal het koor niet bij elkaar komen om te repeteren totdat er meer duidelijkheid is. We betreuren heel erg het vertrek van onze gewaardeerde dirigent, maar begrijpen het ook. De stuurgroep organiseert een afscheid.

Het lustrumfeest zal worden uitgesteld omdat we inschatten dat we in oktober nog niet met honderden tegelijk feest kunnen vieren. Maar uitstel is geen afstel!

We verheugen ons erop elkaar binnenkort weer te kunnen ontmoeten!

Hartelijke groet en tot ziens,

Het bestuur