Zangkoor Alegría gaat door!

 

Na twee succesvolle proefbijeenkomsten zijn dirigent Peter Neeteson en de koorleden het van harte met elkaar eens: we gaan door!

En wel elke maandagmorgen vanaf nu, behalve op tweede Kerstdag. Om 10 uur inloop en van half 11 tot half 1 zingen we, met een half uur pauze.

De tweede keer waren we maar liefst met 45 koorleden, dus hebben we het inloopmoment vervroegd naar 10 uur.  Koorleden brachten ook introducés mee, iedereen van harte welkom!

Peter heeft aan het ons bekende repertoire wat nieuwe nummers toegevoegd. Op een rustige, prettige manier leidt hij ons door de partijen waarna we al snel vierstemmig zingen, zo mooi.

We zijn ook blij om te laten weten dat we twee nieuwe stuurgroepleden kunnen verwelkomen: Aurelia de Vries en Niek Jansen van Rosendaal. De stuurgroep Alegría bestaat nu naast Aurelia en Niek, uit Elsbeth van Putten en Cora van Loon.

De koorbijdrage per keer is 5 euro per persoon en als u samen met uw partner komt is het 8 euro voor samen. Kom eens kijken of dit iets voor u is, u bent van harte welkom. Stuur even een mailtje naar Alegriazangkoor@gmail.com dan krijgt u, evenals de andere koorleden, de bladmuziek gemaild.

Tot ziens op de maandagmorgens, een fijn begin van de week!

Zangkoor 

NVOC Moraira España

 

Stuurgroep Cora v Loon, Elsbeth van Putten, Aurelia de Vries en Niek Jansen van Rosendaal

+31 646202489

e-mail adres: alegriazangkoor@gmail.com