De R is weer in de maand. De R van septembeR, van schildeRen…winteR…kleuRen, maar vooral de R van El CoRRegidoR !!

Normaal hadden we meestal het gevoel van AHHHH de winter is eindelijk voorbij, maar nu hebben we zoiets van AHHHH de zomervakantie is gelukkig eindelijk voorbij !!  Hou me ten goede hoor, ik ben dol op de zomer, want daarom wonen we immers hier en niet in Nederland. Ofschoon het daar nota bene nog warmer was dan hier, maar hier is de warmte anders, aangenamer. Wij houden van die heerlijke constante warmte, het buitenleven, de avonden, het zwemmen, de terrassen …de zee en die verrukkelijk verkoelende zeebries, maar….inmiddels weten heel veel mensen dat en daardoor wordt het helaas elke zomer steeds drukker in  Moraira, een beetje te druk en dat lieve mensen is veel minder leuk voor ons kleine dorpje.

Het was file rijden en een ongelooflijke drukte. Er was vrijwel geen parkeerplek meer te krijgen en zelfs de supermarkten konden het maar nauwelijks bijbenen.

Wij hoeven echt niet alleen op onze berg te wonen hoor, maar dit jaar was het toch wel een beetje erg veel…een beetje erg mucho !

Vandaar dat wij het ook weer heerlijk vinden om het najaar in te gaan en natuurlijk vooral omdat ons gewone gezellige clubleven weer opgestart gaat worden met  op 14 oktober de grote opening van het nieuwe seizoen in ons nieuwe clubhuis.

Onze eerste expositie dit seizoen begint dan ook feestelijk met heel veel vrolijke, kleurrijke en  bloemrijke schilderwerken. De opdracht was dan ook niet expliciet…bloemen…maar bloemig en we hopen dat dat een goede eyecatcher is in de entree om daar dit nieuwe clubjaar mee te beginnen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de 14de oktober in El Corregidor bij te wonen dan kunt u op de website de foto´s van onze schilderijen altijd online bekijken en meegenieten van onze noeste arbeid.

Bij deze…heel veel plezier al dan niet ter plaatse en hopelijk tot spoedig ziens in ons gezellige clubhuis.

Met een ietwat zweterige penseelstreek wens ik u allemaal een heel mooi najaarsseizoen toe en natuurlijk heel veel inspiratie in plaats van transpiratie !!!

Ietje Speets