Lieve mensen ik zit in een spagaat. Gelukkig niet letterlijk hoor, hahaha, dat zou wat worden dan zou Erik me overeind moeten helpen, maar het is wel in figuurlijke zin.
Met één been sta ik nog in 2022 en met het andere been al in 2023. De kopij moet namelijk al in december worden ingeleverd en dat is knap lastig. Nu liggen onze koffertjes nog op het logeerbed om gepakt te worden met allemaal dikke truien en als u dit leest staan ze alweer beneden in het gelid als afgedankte soldaatjes en liggen de truien hopelijk weer voor een jaar in de kast.

We verheugen ons natuurlijk zoals altijd weer op de gezellige warme kerstsfeer in Limburg en gelukkig kunnen onze kinderen zich die warmte permitteren. Maar doe ons toch maar liever de natuurlijke en zonnige warmte van de Costa hoor. Ik zeg bewust niet van Spanje, want mijn hemel wat kan het koud zijn in Spanje als de zon niet schijnt of als je in midden of noord Spanje woont.

“Spanje” is trouwens ons nieuwe onderwerp om over te schilderen, weer zo lekker divers waar we alle kanten mee op kunnen. Maar voorlopig zult u het met de expositie van onze “Passie” moeten doen, want we starten met de schilderclub 12 januari pas weer en Spanje is een heel groot land dus hebben we wel even tijd nodig om iets nieuws tot stand te kunnen brengen.

Hopelijk heeft u heerlijke feestdagen achter de rug en misschien bent u ook wel lekker opgefrist door een nieuwjaarsduik … laten we maar wensen dat we in 2023 weer een mooi clubjaar met elkaar mogen beleven en mocht u interesse in een schilderij hebben, schroom niet, maar bel of mail maar naar Babs of naar mij.
Voor de aardigheid even dit kleine stukje erbij, hetgeen overigens niet uit mijn pen gekropen is.

Als je wat van een kunstenaar koopt, koop je meer dan alleen een kunstwerk.
Je koopt vele uren van experimenteren… van steeds maar weer opnieuw beginnen,
jaren van zoeken en dikwijls slechts één moment van geluk!
Je koopt dus niet zomaar iets, je koopt een stukje van zijn hart en van zijn ziel.
Een klein beetje van zijn leven!!!

Met weer een frisse nieuwe penseelstreek wens ik u allemaal een liefdevol 2023 toe,

Ietje