Beste mede clubgenoten,

Eindelijk is het verkeer keurig in het entree van ons clubhuis geparkeerd en zijn we inmiddels weer druk met ons volgende onderwerp bezig. Totaal iets anders, maar het houdt ook net als wij van warmte en zon. Het laat zich alleen absoluut niet zomaar even parkeren hoor ! En je kunt ze ook niet zo maar even vanuit hun werelddelen naar ons klimaat verplaatsen. Daar is veel kracht en moeite voor nodig. Dus was schilderen de enige oplossing om ze toch hier te krijgen.

“Olifant” is onze nieuwe opdracht en hopelijk kunt u straks mee genieten van al die verschillende dikbillen.  Het tekenen en schilderen van deze prachtige dieren was denk ik voor ons allemaal ontzettend leuk. Ze geven je zo´n blij gevoel ook al zijn ze behoorlijk lastig om te schilderen, maar al met al geloof ik dat we allemaal heel tevreden kunnen zijn over ons werk. Op het moment van dit schrijven zijn we allemaal nog druk bezig dus het resultaat … blijft nog even spannend.

Met een penseelstreek die nog helemaal mee trompettert met onze geslurfde vrienden wens ik u allemaal heel veel plezier bij het zien van ons kleine wildreservaat.

Ietje Speets