Als je eenmaal lid bent van de NVOC en je hebt in het verleden wel eens getennist, dan ben je nu weer hartelijk welkom op de tennisclub van de NVOC.

Ben je goed, ben je minder goed, kom gewoon kijken op SOLPARK, het tennispark waar wij dinsdag en vrijdagmorgen tennissen van 10 tot 12.00 uur. Wij spelen recreatief, dat wil zeggen dat het voornamelijk gaat om gezellig met elkaar sportief bezig te zijn.

Je bepaalt zelf of je een half uur, een heel uur, of twee uur speelt . Dat wil ook zeggen dat je minimaal één of twee potten op eigen niveau speelt, éénmaal recreatief en éénmaal sociaal.

Tennissen is voor een ieder heel gezellig en vooral goed voor lichaam en geest. Voor de kosten hoef je het zeker niet te laten. Je speelt naar eigen behoefte en kunnen, twee, drie of vier potten van een half uur met een steeds wisselende samenstelling en dat voor slechts één euro per half uur !

Na de tennis zitten wij vaak nog even gezellig samen onder het genot van een drankje en dikwijls roept er dan iemand, wie gaat er mee uit eten en dat resulteert in een groepje gezellige mensen die met elkaar het tennis afsluiten met een voor een ieder betaalbaar etentje.

Heb je interesse, kom gezellig langs!  Onze tennis afdeling van de NVOC kent geen contributie, je betaalt alleen voor de gespeelde uren.

Wil je meer weten ? Neem dan contact op met Robert Lem   +34 629 165 229.