NVOC bar en keuken

De bar- en keuken brigade bestaat uit zo’n 44 vrijwilligers, waarvan er 5 zorgen voor de bezetting van de keuken en 40 voor de bar. Wij komen 3 a 4 keer per jaar bij elkaar, onder aanvoering van de barcommissie. Tijdens deze vergadering wordt in goed onderling overleg het werkrooster voor Bar en Keuken ingedeeld voor de vaste clubmiddagen op donderdag en voor de, op dat moment, reeds geplande evenementen.

De diensten tijdens de clubmiddagen lopen globaal van 17.00 tot 20.00 uur. De barmedewerkers doen zo’n 3 tot 6 bardiensten per jaar, de koks doen dit wat vaker.

De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de bar, zoals koffiezet apparaat aanzetten, flessen wijn openen, ijsemmers vullen, spoelbak vullen met waterende koelingen vol zetten met gekoelde flesjes. Verder het bedienen van consumpties aan onze leden vanuit de bar, zoals wijn, sap, limonade, koffie, thee en natuurlijk bier van de  tap.

Het is erg leuk werk en daarnaast leer je veel leden kennen. Ook het werken in de keuken is leuk. Wij bereiden de bekende frituur producten, zoals bitterballen, kroketten, frikandellen en frieten. Maar ook balletjes gehakt met heerlijke sausen, tosti’s, broodjes ei- en tartaar, braadworst met zuurkool en eventueel je eigen inbreng van een andere snack.

De Barcommissie,

Henk en Netty Moes,
Email nvoc.henk@gmail.com.
Tel 0031 650 208 336