Beste leden van de NVOC: Wie wil er kunnen bridgen?

U toch zeker!

Bridge is een enorm uitdagend kaartspel waar u samen met een partner in eerste instantie het beste contract biedt om er vervolgens voor te zorgen dat HET contract wordt gemaakt.

Vanaf dinsdag 4 oktober 2022, van 10.00 uur tot 12.00 uur, is het voor leden van de NVOC mogelijk om gratis een 9 wekelijkse cursus bridge te volgen in het clubhuis van de NVOC.

Noud van Esdonk en Marjo van Gogh hebben zich, evenals in 2019, bereid verklaard om deze cursus voor hun rekening te nemen. Het bestuur van de NVOC is hun hier heel dankbaar voor.

Het is een uitgelezen gelegenheid voor degenen die al wat basiskennis hebben van bridge om deze kennis verder uit te breiden en daarna, bij voorkeur bij de NVOC, in praktijk te brengen tijdens de wedstrijden op de maandagavond en/of de vrijdagmiddag.

Voor degenen die nog geen ervaring met bridge hebben, maar toch graag aan deze cursus willen deelnemen, verwijzen wij naar de website van Berry Internet Club (BIC) (www. bicbridge.nl/basis.nl.). Hier kunt u voor € 20 per jaar dagelijks bridge spelen. Op dit moment is het mogelijk om daar een gratis startcursus bridge te beginnen. Dit is een prima basis om in het najaar in te stromen in de cursus bij de NVOC.

Wilt u deelnemen aan deze cursus, geef u dan op bij Max van Putten: nvoc.maxvanputten@gmail.com (mailto:nvoc.maxvanputten@gmail.com)

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen schroom dan ook niet om contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Max van Putten