Het team van Binckbank Spanje & Portugal part of  Saxo Bank wordt Hugo Broker powered by Saxo Bank

Al meer dan veertien jaar kunnen de Nederlandstalige beleggers van BinckBank in Spanje en Portugal rekenen op de expertise van Kaspar Huijsman en zijn team. Met ingang van 1 januari 2021 zal het kantoor in Marbella zelfstandig verder gaan als Hugo Broker powered by Saxo Bank.

Voor Kaspar Huijsman gaat een droom in vervulling. Hij was betrokken bij de oprichting van Alex en zag al vrij snel de unieke kansen van de Nederlandse markt in Spanje. In 2006 opende hij een kantoor in Marbella en breidde langzaam aan het territorium uit naar andere delen van Spanje en Portugal. Inmiddels is met het aanbod van Saxo Bank ook de internationale markt aangeboord en hebben duizenden Nederlanders, Belgen, Engelse en anderstaligen de weg naar het kantoor in Marbella gevonden via de website www.binckbank.com “Onze aanpak hier is uniek voor welk type bank dan ook. Ons team kent velen klanten persoonlijk, we organiseren vele lokale evenementen en komen ook persoonlijk bij onze klanten thuis. Deze aanpak blijven we voorzetten!”

Het team in Spanje bestaat behalve Kaspar uit marketingmanager Femke Eliza Utrecht, accountmanagers Martin Totté en Taco te Gussinklo. De klanten in Spanje die al een Saxo Bank rekening hebben via BinckBank Spanje zullen weinig merken van de gewijzigde bedrijfsstructuur, alleen de bedrijfsnaam verandert in Hugo Broker. De bestaande beleggersplatformen blijven gewoon beschikbaar en ook de dienstverlening voor de Saxo Bank rekeningen in Spanje en Portugal blijft op hetzelfde niveau.

De Nederlandstalige klanten met uitsluitend een Binck rekening en geen Saxo rekening kunnen vanaf 1 december aanstaande terecht bij Binck Nederland. Tenzij zij een Saxo Bank rekening openen via Hugo Broker (tot 1 januari 2021 gewoon nog www.binckbank.com).

Aan de website wordt volop gewerkt, www.hugobroker.com

Het telefoonnummer blijft hetzelfde + 34 952 924 011.